melkvee

Op onze boerderij staan ongeveer 350 koeien, van kalf tot volwassen koe. 

Er wordt volledig automatisch gemolken door 3 melkrobots en onze voederrobot duwt het voeder elk uur dichterbij zodat onze koeien steeds lekker kunnen eten. Een mestrobots zorgt dan weer dat de koeien kunnen rondlopen in een propere stal. 

Weet je dat je op onze boerderij met gewone schoenen kunt rondlopen en geen laarsjes nodig hebt?

Het is hier overal even proper!

 

akkerbouw

We telen op onze boerderij allerhande groenten zoals wortelen, bonen, erwten, schorseneren, uien, bieten en ook frietaardappelen. 

 

Hiernaast verbouwen we ook maïs en gras voor onze koeien. 

knuffeldiertjes

Onze pony's Lady, Elvis en Noortje hinniken als ze je zien. Ze worden graag geborsteld en je kunt ook een ritje op hen maken. Er staan ook nog andere paarden op onze boerderij van boer René. Ze worden hier als veulen geboren en gaan als ze ongeveer 3 jaar zijn naar een nieuwe thuis. De merries/mama's blijven bij ons!

 

Onze 4 konijntjes knabbelen de hele dag aan het stro en huppelen vrolijk rond. Je kunt er mee knuffelen en hen eten geven. Ze heten: Pluisje, Knabbel, Babbel, Stampertje. 

 

Oscar, de liefste Jack Russell wijkt niet van je zijde en wordt graag geknuffeld.

Sinds afgelopen zomer hebben we ook Puck, een grijze Jack Russell. Ze slaapt bij Emiel, Thomas en Mathieu binnen en wordt ook héél graag geknuffeld!

 

 bijenhotel

Op de boerderij zijn we dagelijks druk in de weer maar ook in ons bijenhotel zijn de wilde bijtjes hard aan het werk!

Met dank aan BND/Greenyard Prepared.

We zijn gelegen in het mooie en landelijke Sint-Huibrechts-Lille, deelgemeente van Pelt, vlakbij de grens met Nederland.