We weten graag wat jullie van onze vakantiewoning vinden zodat we weten wat we kunnen verbeteren! Het is ook fijn om te lezen wat jullie al wel goed vonden aan onze accommodatie! 

Reactie plaatsen

Reacties

Victor (8 jaar)
3 maanden geleden

De afgelopen week vond ik het super leuk op 't zand met EMIEL en THOMAS.
Ik vond dit de leukste vakantie ooit!!!
Ik wil snel terug komen!!!!!

Groetjes van Victor

Magda
4 maanden geleden

De twee 6-jarigen in ons gezelschap waren razend enthousiast over de kalfjes en pony Hallie en over het hele bedrijf. Ze kregen uitleg op hun maat die voor ons toch ook interessant was. We werden vriendelijk ontvangen door Sofie en haar hele familie. Het huisje was comfortabel en kraaknet.

Ilse
6 maanden geleden

Net terug van een weekje vakantie Op 't Zand. We werden hartelijk ontvangen door gastvrouw Sofie en kregen direct een rondleiding op het bedrijf, indrukwekkend om te zien.
Het huisje was perfect inorde je hebt er alles voorhanden. Een super omgeving om te fietsen en te wandelen. Zeker een aanrader!

Luc
7 maanden geleden

Met z’n vijven op midweek in jullie praktische en mooie vakantiewoning, voorzien van alle modern comfort.
Ook voor Tinne was de boerderij top, haar beperkingen waren op geen enkel moment een probleem.
Iedereen op de boerderij had aandacht voor haar kunnen en mogelijkheden.
Tinne genoot het meest van het knuffelen van de konijntjes, het kammen van de pony en het grote paard. En ook het pasgeboren kalfje laten drinken waren top momenten voor haar.
We kijken er naar uit om nog een keer terug te komen.

Karel
8 maanden geleden

We waren met het hele gezin supertevreden over onze paar dagjes vakantie in Op 't Zand! Het huisje was perfect (ruim, heel net, alles voorzien), we werden hartelijk ontvangen door gastvrouw Sofie en de rest van de familie, en er is zoveel te doen op de boerderij en in nabije omgeving dat we zeker nog veel langer hadden willen blijven. Zeker een aanrader en we komen ook zelf graag nog eens terug!

Roeland
8 maanden geleden

Zeer leuke vakantie gehad op de boerderij. Van het voederen van de kalfjes, verzorgen van de dieren tot het ritje met de pony. Alles was top voor jong en oud.
Zeer vriendelijke ontvangst en begeleiding tijdens de vakantie.
Mooie streek om te fietsen en wandelen, zeker met kinderen.
Niet vergeten om je eens te laten verwennen van het ontbijt met streekproducten, heerlijk en ruim voldoende.
Een topadres, we komen graag terug!

Wim
9 maanden geleden

De enkele dagen vakantie in en rond de boerderij waren geweldig. ’s Morgens konden de kinderen echt helpen met het voederen van de kalfjes. En voor de ouders is het ook interessant om te zien hoe het er op een moderne boerderij aan toe gaat. Spelen op het zonnige terras of in de paarsenstal (met konijntjes!) viel ook in de smaak. Ook als het niet zonnig zou zijn, zouden ze zich in het huisje met ruime living en prima voorzieningen niet vervelen.

Voor wandelaars en fietsers is er in een straal van een halfuur rijden een overschot aan keuze: Lommelse Sahara, Pijnven, Klankenbos. Het was een voor een leuk. Ook wat verdere uitstapjes naar Genk of Beringen waren de moeite.

Graag tot nog eens!

Annelies
9 maanden geleden

We hebben hier een super leuke vakantie beleefd. Gastvrouw Sofie heeft ons met veel enthousiasme de boerderij laten zien, de kindjes mochten 's morgends meehelpen met de kalfjes voederen en de pony borstelen en eten geven. Het ponyritje was het toppunt van de vakantie! Het huisje is tiptop in orde, de kinderen kunnen zich buiten uitleven op de trampoline, met de tractors rijden, in de zandbak spelen, hondje Oscar knuffelen. In de buurt in vanalles te beleven: Bosland, klankenbos, speeltuin.... Een topadresje op de boerderij!

Eva
10 maanden geleden

We hadden een fijne tijd op de boerderij! De kinderen vonden het geweldig om te helpen ‘s morgens en de pony was absoluut de favoriet!

Het huisje is precies zoals de foto’s tonen en alles is voorzien. De gastvrouw en iedereen op de boerderij is heel vriendelijk en behulpzaam!

Wie graag eens naar de boerderij op vakantie wil, dan is dit een aanrader!