We weten graag wat jullie van onze vakantiewoning vinden zodat we weten wat we kunnen verbeteren! Het is ook fijn om te lezen wat jullie al wel goed vonden aan onze accommodatie! 

Reactie plaatsen

Reacties

Fam. Verstraelen
een maand geleden

Voor ons jaarlijkse familieweekend kozen we dit jaar voor vakantiewoning Op’t Zand.
Met een gezelschap van 6 volwassenen en 4 kinderen (11, 9, 5 en 3 jaar) was het heerlijk vertoeven.
We werden hartelijk ontvangen door Sofie die ons een rondleiding gaf op de boerderij. We kregen een inkijk in het boerderijleven en werden uitgenodigd om ‘s anderendaags ‘s morgens te helpen bij het voederen van de koeien, kalfjes en paardjes.
De andere ochtenden waren onze kleine boertjes dus ook niet te houden! Heerlijk om te zien hoe zij ervan genoten.
Ook het spelen in de zandbak, springen op de trampoline, rond rijden op de traptractors en fietsjes en spelen met honden Puk en Oscar konden onze kinderen bekoren.
Fietsen in de mooie landelijke omgeving met bijhorende terrassen en speeltuinen (o.a. scoutsrally) is een absolute aanrader!

Wij genoten dubbel en dik!

Dankjewel Sofie en co

Tip: misschien enkele kapstokken/haakjes voorzien in de slaapkamer rechts boven.

fam. Selis - Wouters
10 maanden geleden

Sofie,

Nog eens hartelijk dank voor de heerlijke vakantie met onze vier kleinkinderen. Zowel wij als de kinderen hebben genoten van de supervriendelijke ontvangst en begeleiding.
Ook het huisje was top !

Martine KRIKILION
10 maanden geleden

We hadden een heel fijne week met onze kleinkinderen op de boerderij ! Bij aankomst kregen we een warm en heel vriendelijk onthaal van Sofie ! We kregen een rondleiding op de boerderij en in de koelkast stond lekkere koemelk op ons te wachten. We logeerden in een gezellig, comfortabel huis ! Alles was kraaknet en er ontbrak ons aan niets ! Natuur, wandelen, speeltuinen... het aanbod in de regio, is enorm divers en alles op kindermaat ! Dit doen we zeker nog opnieuw ! Dankzij de gastvrijheid van Sofie en haar familie waren onze kleinkinderen helemaal thuis op de boerderij en werden ze bij heel wat activiteiten betrokken : dieren voederen, pony en paarden verzorgen en naar de weide brengen, mee op de tractor , ... Veel respect voor de manier waarop Sofie met de kinderen omgaat en hen alles zelf laat ervaren ! Heel, erg bedankt !

Adrie van Donselaar
een jaar geleden

Samen met onze dochter, schoonzoon en kleindochter een week gelogeerd in de vakantiewoning. Wat een mooie ruimte en heel schoon. Fijne bedden en een zeer praktisch ingedeelde slaapkamer met kinderledikant. Door Sofie werden wij rondgeleid over de boerderij. Onze kleindochter mocht helpen bij het voeren van de konijnen, paarden, pony en kalfjes. Ook voor ons als volwassenen was het mooi om de werkzaamheden op de boerderij van dichtbij te zien. Zeker een plek om nog eens terug te komen.

De Vos
een jaar geleden

Wauw, wat een belevenis!
We werden goed ontvangen en kregen meteen een rondleiding op maat van ons klein vriendje. Het hele gezin is betrokken dit zorgt ervoor dat je je meteen thuisvoelt. Sofie is een enorm warme gastvrouw en is enorm goed met kinderen. Zo mochten we elke ochtend de kalfjes en paardjes mee verzorgen. Iets om naar uit te kijken, wat knap hoe ook dit weer op maat en tempo werd aangeboden. Wij hebben alvast een leuke periode Op ‘t Zand gehad, iets wat we iedereen dan ook kunnen aanraden. Dankjewel voor alles!

Tine Ras
2 jaar geleden

Gisteren gingen we met 3 kleuterklassen op bezoek bij boerderij Hoevetoerisme op ‘t Zand. Wat een geweldige voormiddag hebben wij beleefd! Dankjewel Sofie voor de gastvrijheid, de rondleiding die je op maat hebt uitgewerkt en alle leuke dingen die de kleuters bij jullie op de boerderij mochten doen. Wij hebben genoten met volle teugen! Een dikke aanrader voor iedereen!

Ilse Bisschop
2 jaar geleden

We hebben er allemaal heel hard van genoten van het verblijf. Zowel groot als klein vonden het zeer leuk op de boerderij. Je bent er heel welkom en fijn dat je in het begin een rondleiding krijgt. Iedereen is er super vriendelijk. Bedankt Sofie voor de tijd die je nam (met jullie 3 de spruit toen op komst handen vol zou ik denken). De kinderen vonden het super om te mogen helpen, om de dieren te aaien en mee te verzorgen. Ze waren allemaal zot van al die lieve dieren en bleven het allerliefst op de boerderij zelf. We deden toch 1 uitstapje naar het speelbos (klankenbos) en dat is een echte aanrader!
Amys (7j) en Lan en Myrthe (5j) en ook hun grote nichten Maure (15j) en Kira (13j) komen heel graag terug!
Groetjes Ilse en ook van mijn zus An groeten en gefeliciteerd met de geboorte van Matthieu!

Victor (8 jaar)
3 jaar geleden

De afgelopen week vond ik het super leuk op 't zand met EMIEL en THOMAS.
Ik vond dit de leukste vakantie ooit!!!
Ik wil snel terug komen!!!!!

Groetjes van Victor

Magda
3 jaar geleden

De twee 6-jarigen in ons gezelschap waren razend enthousiast over de kalfjes en pony Hallie en over het hele bedrijf. Ze kregen uitleg op hun maat die voor ons toch ook interessant was. We werden vriendelijk ontvangen door Sofie en haar hele familie. Het huisje was comfortabel en kraaknet.

Ilse
3 jaar geleden

Net terug van een weekje vakantie Op 't Zand. We werden hartelijk ontvangen door gastvrouw Sofie en kregen direct een rondleiding op het bedrijf, indrukwekkend om te zien.
Het huisje was perfect inorde je hebt er alles voorhanden. Een super omgeving om te fietsen en te wandelen. Zeker een aanrader!